Autonomía personal y dependencia

Autonomía personal y dependencia
By:Sacramento Pinazo Hernandis
Published on 2011-11-28 by Universitat de València


La Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de Dependència (Llei 39/2006), constitueix un dels principals reptes de la política social dels països desenvolupats: l'atenció a les necessitats d'aquelles persones que requereixen suports per a desenvolupar les activitats essencials de la vida diària, aconseguir una major autonomia personal i exercir plenament els seus drets de ciutadania. En aquest llibre oferim visions multidisciplinàries, noves idees i matisos que ajudaran al lector a gestionar la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a la dependència des d'una atenció integral centrada en les persones. Aquest llibre sorgeix de la reflexió que han realitzat al fil de les seues classes alguns dels docents que formen part del professorat del Màster en Atenció Sociosanitària a la Dependència de la Universitat de València.

This Book was ranked at 8 by Google Books for keyword Persona normal.

Book ID of Autonomía personal y dependencia's Books is 4OqKEanG2kEC, Book which was written bySacramento Pinazo Hernandishave ETAG "I+YjQ5HvnEU"

Book which was published by Universitat de València since 2011-11-28 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9788437081175 and ISBN 10 Code is 8437081173

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "236 Pages" is Printed at BOOK under CategorySocial Science

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in ca

eBook Version Availability Status at PDF is true and in ePub is false

Book Preview


Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Promo Terbaru Dari Kami:

0 Response to "Autonomía personal y dependencia"

Post a Comment